10 Pyetje Drejtuar Zotit

10PyetjeZotit_16by9

Cilat jane pyetjet tuaja me te medha?

 

Per cfare do te kishit deshire ta pyesni Zotin nese do te kishit numrin e Tij te celularit?

Ne kemi bere anketim duke pyetur njerez te moshave 15-35 vjec, e ne kete kurs kemi listuar dhjete pyetjet me te shpeshta qe do te donin t’i benin Zotit.
Shikoni, a keni pergjigje per to!
Klikoni ne nje nga temat e meposhtme per te studiuar kete kurs.

 

A jane reale fenomenet paranormale?

paranormal
Fantazmat, shtepite e pushtuara, parashikimi i se ardhmes, astrologjia, magjia, shtrigat, kontaktet me te vdekurit, kultet Satanike... A deshironi te gjeni te verteten qe ndodhet mbas gjithe ketyre fenomeneve? Ndoshta do te habiteni kur te zbuloni se kush jane ne te vertete shpirtrat e spiritizmit. Ju ndoshta keni pare filma si X-files, dokumentare, komedi dhe horrore qe shfaqin shtriga, magjistare, telepati, kulte satanie... Por si eshte e verteta?

A ekziston me të vërtetë Parajsa?

paradise
Kur Xhon Lenon kendoi: "Imagine there's no Heaven..." (Imagjino qe nuk Qiell) ai me siguri shprehu dyshimet e shume njerezve nese vertet ekziston nje vend qe quhet Parajse ose Qiell. Por nuk mund te themi se nuk ekziston parajsa vetem se kjo na duhet e pabesueshme dhe pertej kuptimit tone. Pra, cfare eshte Parajsa? Si te shkojme atje? Harojini te gjitha imazhet te ulur mes reve duke luajtur harpa. Ejani te eksploroni detjat e verteta ne lidhje me parajsen!

A do të marë Fund Bota?

fundi i botes
Shumica e njerezve moderne kane ndonje teori rreth asaj se si do te vije fundi i botes. Ejani dhe eksploroni pese teorite me te perhapura ne lidhje me fundin e planetit Toke. Kujdes nga profetet e reme dhe zbuloni pese SHENJAT globale qe na tregojne sesa afer eshte FUNDI. Radikalet kane parashikuar fundin e botes mijera vjet me pare por ai nuk ka ardhur....por ne ditet e sotme shumica e njerezve kane nje teori serioze ne lidhje me fundin e botes.

Kush ishte Jezusi?

10 Pyetje Drejtuar Zotit
Pa dyshim, Jezus Krishti nga Nazareti eshte ende personi me i diskutueshem edhe ne ditet tona. Libri "Kodi i DaVincit" ngriti shume polemika rreth jetes se tij. Megjithate, asnje historian nuk dyshon qe ky person ka jetuar! Ejani dhe eksploroni kuptimin e jetes se tij - a ishte ai vec nje mesues, nje i cmendur apo nje mashtrues?Cfare parashikime ka bere? A ishte me te vertete Ai qe pohonte se ishte? Ku mund te gjejme fakte historike rreth ketyre shpalljeve te mahnitshme?