Si funksionon?

study01

Studio Mësimin!

Lexo mësimin online, ose kërko një kopje me postë.
exam02

Plotëso Testin!

Plotëso testin online, ose me postë.
consult03

Diskuto

Diskuto përgjegjet e tua me instruktorin
graduate04

Merr Çertifikatën

Mbasi të dorëzoni testin dhe të mbaroni të gjithë mësimet, ju mund të merrni çertifikatën